The Blue Factor
Sluiten

Factoring in de zorg

Hoe een samenwerking tussen The Blue Factor en COZP leidt tot meer tevreden zzp’ers!

Toen Bilal Burhan de vraag kreeg van verschillende zzp’ers of de betaaltermijn kon worden verkort, nam hij direct contact op met The Blue Factor. Dat was het begin van wat nu een effectieve samenwerking is geworden. Bij COZP aangesloten zzp’ers krijgen nu de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk tarief iedere factuur binnen 24 uur betaald te krijgen. COZP verbreedt door deze samenwerking de services richting klanten en de aangesloten zzp’ers genieten nu van bliksemsnelle betaling. Win-win dus!

COZP is een organisatie die zelfstandige ondernemers in de zorg op velerlei wijze ondersteunt en ontzorgt. COZP snapt dat een zzp’er in de zorg zich moet kunnen focussen op het werk, namelijk: de cliënt. De dienstverleners van COZP zorgen er dan ook voor dat de urenverantwoording, administratie, facturen, verzekeringen en eventuele bijscholing volledig wordt verzorgd. Door middel van de dienstenapp van COZP kunnen zzp’ers zich inschrijven voor werkzaamheden bij de opdrachtgevers van COZP. Zo is een aangesloten zzp’er ook zeker van werk en opdrachten zonder administratieve lasten. Ben je nog geen zzp’er maar wel benieuwd wat de voordelen zijn? COZP helpt je ook om de overstap te maken van werknemer naar zelfstandige!

Ben jij ZZP-er in de zorg- en welzijnssector? Verzeker jezelf van voldoende werk en inkomen en sluit je aan bij COZP!

The Blue Factor is Zeeuwse factoringmaatschappij. Het helpt bedrijven, zowel mkb-ondernemingen als zzp’ers, met het optimaliseren van de liquiditeitspositie. Dit gebeurt door middel van factoring van facturen. Klanten van The Blue Factor, sturen hun facturen in eigen huisstijl naar hun opdrachtgevers, maar voegen The Blue Factor toe in cc. The Blue Factor betaalt de binnenkomende facturen meteen (binnen 24 uur, maar vaak dezelfde dag nog) volledig uit aan de klant. Zo heb je als ondernemer direct het volledige factuurbedrag op je rekening staan, zodat je kan groeien, je personeel kan betalen en inkopen kan doen. Daar komt nog bij dat al de facturen die je door The Blue Factor laat uitbetalen, verzekerd zijn tegen wanbetaling en faillissement van je opdrachtgever. Je bent dus altijd zeker van je zaak en je weet dat je zaken doet met kredietwaardige opdrachtgevers. Factoring is ook nog eens zeer flexibel: je bepaalt zelf welke debiteuren je wel of niet wil factoren en als je geen gebruik maakt van factoring, maak je ook geen kosten. Dát is een flexibele financiering!

Ook klaar met die lange betalingstermijnen? Direct geld nodig om te kunnen groeien? Neem eens contact op met The Blue Factor op www.thebluefactor.nl!

De samenwerking tussen COZP en The Blue Factor was binnen een paar dagen een feit. Eén dag na de bekendmaking was de eerste zzp’er al klant bij The Blue Factor. Adriaan Bakker van The Blue Factor over de samenwerking met COZP: ‘Vooraf weet je natuurlijk niet of een samenwerking altijd even effectief en positief gaat verlopen als verwacht. COZP en The Blue Factor hebben echter een essentiële gemeenschappelijke deler, namelijk optimale ontzorging van de klant. Omdat beide organisaties hierdoor gedreven worden, denk ik dat we direct een klik hadden, zowel zakelijk als persoonlijk.’ Niet alleen krijg je als klant van The Blue Factor snel je geld, ook ben je binnen 24 uur klant! Snelheid is bij The Blue Factor op alle fronten terug te vinden. Bilal: ‘Vanaf de start is het al een fijne en effectieve samenwerking. TBF is een partij waar je goede afspraken mee kunt maken en ze komen hun beloftes ook na. Wij en onze zzp’ers zijn zeer tevreden en kijken uit naar een duurzame samenwerking met TBF!’

Erika, zzp’er en aangesloten bij COZP, stond al snel in de startblokken om gebruik te maken van de diensten van The Blue Factor. Nu ze klant is, merkt ze pas echt hoe geweldig factoring is en hoe relaxed het is dat alles op de achtergrond wordt geregeld, zodat zij zich volledig kan focussen op de zaken waar ze goed in is: de beste zorg verlenen aan cliënten!