The Blue Factor
Sluiten

VICI Advocaten VICI advocaten is gevestigd in Goes. Zij ondersteunen zowel zakelijke als particuliere cliënten op uiteenlopende rechtsgebieden.
COZP De dienstverleners van de Coöperatie Zorgprofessionals zorgen ervoor dat voor de leden de urenverantwoording, administratie, facturen, verzekeringen en eventuele bijscholing wordt verzorgd.
e-Boekhouden e-Boekhouden bied ondernemend Nederland sinds 2002 een betaalbare boekhoudoplossing die intuïtief en eenvoudig werkt. Boekhoudkennis is niet nodig.
De Zaak De Zaak is het grootste ondernemersplatform van Nederland. Ondernemers onder elkaar. Achtergrondinformatie en bruikbare tips over alles wat bij ondernemen komt kijken vindt je bij De Zaak.
e-Matcher e-Matcher is de enige Nederlandse End to End oplossing in een webapplicatie als flexsoftware, met oog op automatisering van processen.
Asperion Boekhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Asperion. Alles bevindt zich in de cloud waardoor er altijd en overal toegang toe is! Voor accountants, boekhouders en elk type ondernemer is er een geschikt pakket.
Nedzorg. Nedzorg is een actief en neutraal bemiddelingsbureau in de zorg. Als ZZP’er kun je bij opdrachtgevers van Nedzorg aan de slag maar ook als uitzendkracht kan je snel aan het werk.