The Blue Factor
Sluiten

Ons team.

Arjan Moens.

Director

Al jarenlang de motor in dit bruisende bedrijf. Arjan is ambitieus, enthousiast, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te verbinden en krachtig in het oplossen van knelpunten bij ondernemers. Hij is altijd in voor een goeie grap of een leuk verhaal, maar verliest nooit de focus. Verder is zijn motto: ‘kan niet, bestaat niet’. In het dagelijks leven is Arjan druk bezig als ondernemer maar in zijn vrije tijd legt hij wekelijks een aantal kilometer hardlopend af, is hij fan van het buitenleven en houdt hij van de Italiaanse keuken.

Adriaan Bakker.

Manager Sales

Geen enkel bedrijf kan zonder een goed functionerende sales-afdeling. Adriaan is een sales-man in hart en nieren en ziet dan ook overal business in. Met zijn klantvriendelijke benadering weet hij snel het vertrouwen van potentiële klanten te winnen en hen kundig te adviseren over de uiteenlopende mogelijkheden. Met het enthousiasme waarmee hij nieuwe klanten benadert, creëert hij een positieve flow waar alle afdelingen hun voordeel mee doen. In zijn vrije tijd zit hij alleen stil als hij voor zijn studie bezig is. Verder is hij altijd wel bezig. Hij drinkt graag een biertje met vrienden en rent de calorieën er dan later weer af tijdens een rondje door de polder.

Yvonne Goetheer.

Manager Factoring

Om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn moet intern ook alles in goede banen geleid worden. Yvonne zorgt ervoor dat de collega’s van Sales, Onboarding, Factoring en Debiteurenbeheer goed met elkaar communiceren. Als er besluiten genomen moeten worden draagt ze graag een steentje bij met haar nuchtere kijk op zaken. Intern vallen we graag terug op haar als we ’t even niet meer weten. Haar lat ligt niet alleen hoog als het aankomt op haar werkzaamheden; maar ook ‘s avonds als ze met haar paarden in de weer is. De paardensport draagt ze een warm hart toe en ze is regelmatig bij wedstrijden in het Zeeuwse te vinden.

Karin Verheul.

Debt Portfolio Specialist

Als je even je verhaal kwijt wil of zomaar zin hebt in een praatje, moet je bij Karin zijn. Zij heeft intussen zowat alles meegemaakt als het gaat om haar werk: debiteurenbeheer. Ze schakelt tussen klanten, debiteuren en overige relaties alsof het haar lieve lust is. Aardig als altijd, maar scherp als een mes. Met smoesjes hoef je bij Karin niet aan te komen, want ze heeft je door! Haar werk doet ze met groot plezier en op een vlotte en vriendelijke manier kan ze debiteuren wijzen op openstaande, onbetaalde facturen. Haar motto: ‘problemen zijn er om opgelost te worden!’. Als ze niet werkt, rijdt ze graag met de cabrio door ’t Zeeuwse of vind je haar in de tuin, want groene handen heeft ze ook!

Martine Mandemaker-Deurloo.

Controller

Martine is onze financiële spin in het web als het om de cijfers gaat! Voor al je boekhoudkundige vragen kun je als klant bij haar terecht. Zij controleert, analyseert, rapporteert en zorgt daarmee dat achter de schermen alles goed verwerkt wordt. Want niet alleen onze service naar buiten toe vinden wij heel belangrijk; ook de basis moet ook kloppen. En graag tot op de cent… Daar wordt zij dan weer blij van! Evenals van creatief bezig zijn, lekker koken en bakken (waar ook wij als collega’s op zijn tijd ook van meegenieten). Ter ontspanning gaat ze er ook graag op met de zeilboot op uit langs onze prachtige Zeeuwse kust.

Robbert Fluit.

Legal Consultant

Zijn functietitel is ‘juridisch adviseur’, maar intern wordt hij ook wel de problem solver genoemd. Bij Robbert kunnen wij én onze klanten terecht met allerlei juridische vraagstukken. Of gewoon om even bij te praten natuurlijk, want voor een goed gesprek is hij altijd in. Robbert vormt een belangrijke schakel tussen The Blue Factor en diverse juridische samenwerkingspartners, zoals advocatenkantoren en incassobedrijven. Als het even kan gaat Robbert graag zeilen, snowboarden of socializen, wat hij op zijn werk bij The Blue Factor na het liefst doet.

Trudie Dekker.

Factoring specialist

Alle facturen worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid door Trudie behandeld. Zij is degene die de dagelijkse stroom van facturen efficiënt en met de grootste zorg verwerkt. Ze gaat niet naar huis voordat het klaar is, dát tekent Trudie. Ze is zorgvuldig in controles, stelt vragen waar nodig en haar doel is helder: dagelijks onze klanten naar tevredenheid bedienen en zorgen dat de betalingen op tijd gedaan worden. Een stevige rots in de branding van onze dagelijkse business! En als alle puntjes op de i zijn gezet, geniet ze graag van een mooie fietstocht of ontspant ze thuis met een boek op de bank.

Anne Dekker.

Inside Sales Professional

Voor onze nieuwe klanten is van cruciaal belang dat ze op een efficiënte en snelle wijze kunnen starten met factoring. Deze taak kunnen we met een gerust hart aan Anne overlaten. Met haar klantgerichte benadering weet ze de klant door het proces te leiden en te onboarden binnen The Blue Factor. Daarnaast zorgt Anne er intern voor dat de afdelingen Factoring en Debiteurenbeheer geïnformeerd worden over de ontwikkelingen in de klantportefeuilles. Ze is een echte duizendpoot en schakelt moeiteloos tussen de verschillende afdelingen. In haar vrije tijd gaat Anne stoom afblazen op het voetbalveld, rennend door de duinen of in de sportschool. En na al deze activiteiten heerlijk ontspannen met familie en vrienden onder het genot van een biertje!

Michiel Slabber.

Marketeer

Michiel is de man achter de marketing van The Blue Factor. Hij zorgt ervoor dat de website optimaal draait, dat de socialmediakanalen van The Blue Factor actief zijn en dat The Blue Factor goed zichtbaar is online! Dit combineert hij allemaal met zijn studie Commerciële Economie aan de University of Applied Sciences in Vlissingen. Overigens ook een ‘Walchenaar’ die erg gehecht is aan zijn geboorteplaats en daar ook regelmatig met zijn vrienden aan het strand zit.

werken bij the blue factor?

bekijk de vacatures!