The Blue Factor
Sluiten

Ons team.

Arjan Moens.

Director

Al jarenlang de motor in dit bruisende bedrijf. Arjan is ambitieus, enthousiast, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te verbinden en krachtig in het oplossen van knelpunten bij ondernemers. Hij is altijd in voor een goeie grap of een leuk verhaal, maar verliest nooit de focus. Verder is zijn motto: ‘kan niet, bestaat niet’. In het dagelijks leven is Arjan druk bezig als ondernemer maar in zijn vrije tijd legt hij wekelijks een aantal kilometer hardlopend af, is hij fan van het buitenleven en houdt hij van de Italiaanse keuken.

Yvonne Goetheer.

Manager Factoring

Om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn moet intern ook alles in goede banen geleid worden. Yvonne zorgt ervoor dat de collega’s van Sales, Onboarding, Factoring en Debiteurenbeheer goed met elkaar communiceren. Als er besluiten genomen moeten worden draagt ze graag een steentje bij met haar nuchtere kijk op zaken. Intern vallen we graag terug op haar als we ’t even niet meer weten. Haar lat ligt niet alleen hoog als het aankomt op haar werkzaamheden; maar ook ‘s avonds als ze met haar paarden in de weer is. De paardensport draagt ze een warm hart toe en ze is regelmatig bij wedstrijden in het Zeeuwse te vinden.

Karin Verheul.

Debt Portfolio Specialist

Als je even je verhaal kwijt wil of zomaar zin hebt in een praatje, moet je bij Karin zijn. Zij heeft intussen zowat alles meegemaakt als het gaat om haar werk: debiteurenbeheer. Ze schakelt tussen klanten, debiteuren en overige relaties alsof het haar lieve lust is. Aardig als altijd, maar scherp als een mes. Met smoesjes hoef je bij Karin niet aan te komen, want ze heeft je door! Haar werk doet ze met groot plezier en op een vlotte en vriendelijke manier kan ze debiteuren wijzen op openstaande, onbetaalde facturen. Haar motto: ‘problemen zijn er om opgelost te worden!’. Als ze niet werkt, rijdt ze graag met de cabrio door ’t Zeeuwse of vind je haar in de tuin, want groene handen heeft ze ook!

Trudie Dekker.

Factoring specialist

Alle facturen worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid door Trudie behandeld. Zij is degene die de dagelijkse stroom van facturen efficiënt en met de grootste zorg verwerkt. Ze gaat niet naar huis voordat het klaar is, dát tekent Trudie. Ze is zorgvuldig in controles, stelt vragen waar nodig en haar doel is helder: dagelijks onze klanten naar tevredenheid bedienen en zorgen dat de betalingen op tijd gedaan worden. Een stevige rots in de branding van onze dagelijkse business! En als alle puntjes op de i zijn gezet, geniet ze graag van een mooie fietstocht of ontspant ze thuis met een boek op de bank.

Anne Dekker.

Specialist Onboarding & Monitoring

Voor onze nieuwe klanten is van cruciaal belang dat ze op een efficiënte en snelle wijze kunnen starten met factoring. Deze taak kunnen we met een gerust hart aan Anne overlaten. Met haar klantgerichte benadering weet ze de klant door het proces te leiden en te onboarden binnen The Blue Factor. Daarnaast zorgt Anne er intern voor dat de afdelingen Factoring en Debiteurenbeheer geïnformeerd worden over de ontwikkelingen in de klantportefeuilles. Ze is een echte duizendpoot en schakelt moeiteloos tussen de verschillende afdelingen. In haar vrije tijd gaat Anne stoom afblazen op het voetbalveld, rennend door de duinen of in de sportschool. En na al deze activiteiten heerlijk ontspannen met familie en vrienden onder het genot van een biertje!

Michiel Slabber.

Accountmanager & Marketeer

Michiel is de man achter de marketing van The Blue Factor. Hij zorgt ervoor dat The Blue Factor goed zichtbaar is online! Daarnaast maakt hij graag kennis met nieuwe klanten, mede door de mogelijkheden van factoring met ze te bespreken. Overigens ook een ‘Walchenaar’ die erg gehecht is aan zijn geboorteplaats en daar ook regelmatig met zijn vrienden aan het strand zit.

Simone de Putter.

Finance Professional

Frank Geenen.

Accountmanager

Stefan van Peer.

Debt Portfolio Specialist

werken bij the blue factor?

bekijk de vacatures!