The Blue Factor
Sluiten

Een ander kenmerk van American factoring is het feit dat factoringbedrijven die deze vorm van financiering aanbieden, vaak flexibel zijn in hun werkwijze. Zij nemen niet per definitie het hele debiteurenbestand van hun klanten over. De aanvrager mag zelf bepalen welke facturen in aanmerking komen voor factoring. Deze financieringsmethode groeit zodoende mee met de ondernemer en wordt daarom vaak gekozen door starters, zpp’ers en kleinere tot middelgrote bedrijven (mkb’ers).

Hoewel er bij American factoring per factuur factoringkosten berekend worden, zal dit bedrag uiteindelijk niet opwegen tegen de kosten die ontstaan wanneer openstaande facturen niet op tijd door opdrachtgevers worden betaald. Bovendien zijn de voorwaarden bij de aanvraag van American factoring vaak minder streng dan bij traditionele factoring. En er worden over het algemeen geen kosten in rekening gebracht als er tijdelijk geen gebruik gemaakt wordt van de factoringdienst. The Blue Factor is hier een goed voorbeeld van. Niet voor niets beloven wij onze klanten dat geen factuur daadwerkelijk géén kosten betekent. Dat is wat ons betreft wel zo helder. American factoring is daarom een overzichtelijke, doeltreffende en snelle manier van financieren. Iets voor jou?

Doe de Quickscan

Ontdek welke factoring voor jou geschikt is

Recensies

wat onze klanten over ons zeggen

10
10
"

Beste medewerkers van The Blue Factor,

Ik kan jullie zeggen dat ik uitermate tevreden ben over The Blue Factor! Mijn facturen worden altijd met de grootste zorg en volgens afspraak afgehandeld. Werkelijk TOP! Voor mijn opdrachtgever was de afhandeling via factoring geen enkel probleem, ze hebben juist als zeer prettig werken ervaren. Daarom zal ik factoring bij The Blue Factor bij een ieder aanbevelen!! Ik wil jullie als team hiervoor hartelijk danken.

Met vriendelijke groet, Henk Wijnne

"
Henk Wijnne Wijnne Techniek & Advies
9,5
10
"

Factoring bij The Blue Factor geeft veel rust, zodat ik me bezig kan houden met mijn eigen werk. De zekerheid dat je financiële zaken op de achtergrond keurig geregeld worden, is een enorme meerwaarde! Ik zou het iedere ondernemer, die zich wil kunnen focussen op zijn business, zeker aanraden!

"
Jannes Evegroen
9
10
"

We krijgen regelmatig leuke reacties omtrent jullie vlotte afhandeling, tevredenheidsbelletjes, ect. naar onze klanten. Helemaal des MisterSales! Dank daarvoor allemaal daarin het Zeeuwse!

"
Jan Pieter Vreeken Mister Sales
9,5
10
"

Als je niet op je geld wil wachten en verlost wil zijn van de administratieve rompslomp, is factoring een geweldige optie!

"
Erika Quakernaat
9
10
"

Als de zorg je zorg is, draag je geldzorgen dan aan The Blue Factor over!

"
Mohammed Belaachir
9,5
10
"

Wij hebben The Blue Factor ingeschakeld voor factoring van één grote klant. The Blue Factor heeft super snel geschakeld. Er stond een groot bedrag open bij deze klant en na wat administratieve handelingen ontvingen wij 2 dagen later dit volledige bedrag op onze rekening. Hierna kregen wij al onze facturen de dag na de werkzaamheden uitgekeerd. Onze liquiditeit is gelijk verbeterd en sindsdien loopt het goed gesmeerd.  The Blue Factor regelt het allemaal keurig. Heel blij mee!

"
Autospecialist uit De Meern
10
10
"

Zonder The Blue Factor had ik mijn huidige project nooit aan kunnen nemen, maar door factoring kan ik het project uitvoeren én mijn personeel snel betalen. Op deze manier kan ik de groei van mijn bedrijf financieren!

"
Ondernemer interieurinrichting