Sluiten

Debiteurenbeheer

Als ondernemer stuur je natuurlijk graag facturen, want een factuur leidt tot betaling. Ongetwijfeld weet je ook dat niet iedere factuur altijd op tijd betaald wordt. Stiekem reken je er echter wel op dat facturen na (of het liefst vóor) de vervaldatum van de factuur betaald worden. Wanneer een betaling uitblijft, moet je actie ondernemen. Je krijgt te maken met debiteurenbeheer. Echter, dat is niet iets waar je als ondernemer energie van krijgt. Wellicht vind je het lastig om achter je zuur verdiende geld aan te bellen. Geen fijn klusje dus. Toch is een goed en consequent debiteurenbeheer uiterst belangrijk voor je bedrijf. Een haperend debiteurenbeheer leidt namelijk tot het niet op tijd beschikken over je geld, of erger: helemaal geen geld. Daarom is het van groot belang dat je genoeg tijd en energie steekt in het beheren van je openstaande facturen.

Uitbesteden?

Als debiteurenbeheer je expertise niet is, overweeg het dan eens uit te besteden. Wij zijn gespecialiseerd in debiteurenbeheer en weten er alles van! We doen het namelijk voor ál onze klanten. Naast het feit dat er professioneel beheer wordt gevoerd over je openstaande facturen, heb jij ze al lang door ons betaald gekregen en zijn ze 100% verzekerd in het geval dat je klant helemaal niet betaalt! Geweldig toch?

Hoe doen we dat dan?

Wellicht vind je het een vervelend idee dat je geen grip meer hebt over je facturen en ben je bang dat het uitbesteden van het beheer over je facturen leidt tot een verslechterde klantrelatie. Dan kunnen we je geruststellen! Wij doen het beheer, maar ondernemen nooit acties waar jij als ondernemer en klant van The Blue Factor niets vanaf weet. We houden je namelijk van alles wat we doen op de hoogte en indien gewenst, overleggen we ook eerst samen, zodat je altijd achter onze acties staat! Dat noemen wij debiteurenbeheer op z’n best!

Wil je meer weten over wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen en hoe The Blue Factor je zorgen uit handen kan nemen? Neem dan eens contact op Karin Verheul, zij weet er namelijk echt álles van!